top of page

Fixus lasku

Joustavaa maksamista. Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Fixus Lasku tarjoaa joustoa auton korjauksen ja varaosien maksamiseen. Voit maksaa kätevästi laskulla tai joustavasti osamaksulla. Saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.

Lasku vai osamaksu?

Valitse lasku, kun haluat maksaa ostoksesi kerralla. Saat postitse kotiin laskun, jossa on 30 päivää maksuaikaa. Laskun voit halutessasi maksaa myös erissä. 

Mikäli laskun summa ylittää 100 euroa, voit halutessasi vielä eräpäivään mennessä päättää maksaa laskun erissä. Erissä maksaminen on joustavaa, sillä voit itse päättää kuinka suuren summan lyhennät kuukaudessa. Minimilyhennys on 10% avoinna olevasta saldostasi. Erissä maksamisen ohjeet löydät laskulta.

Valitse osamaksu, kun haluat maksaa joustavammin. Päätä itse sinulle sopiva maksuaika. Voit myös maksaa sovittua nopeammin tai koko jäljellä olevan luoton, ilman lisäkustannuksia.

Osamaksusopimus tehdään myyjän kanssa heti ostohetkellä. Päätä itse sinulle sopiva maksuaika. Luoton summasta riippuen voit valita maksuajaksi 3 - 24 kuukautta. Osamaksusopimuksen ensimmäiset 30 päivää ovat korottomia. Saat kerran kuukaudessa tililaskun kotiin sovittujen maksuerien mukaisesti. Halutessasi voit maksaa sovittua suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

 

Tilinhoitomaksu: 2,90 euroa / kk
Vuosikorko: 19,50 %

Todellinen vuosikorko on riippuvainen avoimesta kokonaissaldosta.
Esimerkiksi kun teet heti ostohetkellä 1000 euron osamaksusopimuksen, jonka maksuaika on 12 kuukautta tasaerin, on kuukausittain maksettava erä 93,82 euroa ja todellinen vuosikorko 24,93 %. Tällöin maksettava kokonaismäärä on 1125,81 euroa, josta luottokustannusten osuus on 125,81 euroa. Laskun erissä maksamisesta veloitetaan 9,50€ tilinavausmaksu.

Palvelun tuottaa Innovoice Oy. Palvelun käyttö edellyttää henkilö- ja luottotietojen tarkistuksen. Innovoice pidättää oikeudet muutoksiin.

 

Tutustu palveluun tarkemmin osoitteessa www.innovoice.fi/fixuslasku 

tai kysy lisää meiltä!

bottom of page